Ne plac clatitele si daca nu ar avea atatea calorii probabil am manca clatite dimineata, la pranz si seara.

Dar daca ai obiceiul sa faci clatite des, o sa observi ca te invarti in jurul acelorasi ingrediente „sigure” – preferate de toata lumea: banane si Finetti sau Nutella. Asa ca in urmatoarele randuri o sa enumar 10 ingrediente delicioase care vor suprinde copii mari sau mici atat cu gustul, cat si cu faptul ca incerci lucruri noi.

Bineinteles, clatitele pot fi folosite pentru a gati si mancare nutritiva care iti hraneste si corpul, precum clatitele cu piept de pui, dar de acest tip de clatite vorbim in alt articol.

1. Afine – fructe si dulceata

clatite cu afine

2. Iaurt cu fructe – de orice fel

3. Frisca

clatite cu frisca si fructe rosii

4. Piureuri din diferite fructe – surprinzator nu am gasit poze cu umplutura din piure de fructe! Daca ti se pare interesanta aceasta combinatie trimite-ne o poza si o vom pune.

5. Ananas

clatite cu ananas

6. Ciocolata neagra (topita sau rasa)

ciocolata neagra

7. Praf de scortisoara

bete de scortisoara

8. Capsuni

capsuni peste clatite

9. Mar caramelizat

10. Mango

11. Zmeura

12. Pere caramelizate

13. Banane intregi caramelizate

Si o sa termin cu un mic secret: daca vrei cu adevarat sa iesi in evidenta si sa incerci ceva nou in materie de clatite, nu schimba doar umplutura… schimba si compozitia! Poti face niste clatite din ciocolata care vor fi diferite de orice clatita pe care ai incercat-o vreodata!

clatite din ciocolata cu frisca si capsuni

Iar daca tot mai citesti, si vrei pur si simplu sa servesti ceva ce probabil nimeni din jurul tau nu a mai mancat vreodata, fa un tort din clatite cu diferite ingrediente intre ele. Sunt sigur ca iti va sta gandul toata ziua la asta doar daca vezi o poza, asa ca:

Leave a Reply

Your email address will not be published.