cupcakes super ciocolatoase

recunosc public si fara nici o remuscare ca sunt fan ciocolata, dar nu orice ciocolata ci aceea neagra, cu minim 70% cacao, care-ti rasfata toate simturile, care te gadila de la prima imbucatura si te rasfata pana la ultima, aceea a carui miros iti patrunde pana sus sus in cap si acolo ramane, printre cele mai dulci amintiri! Daca ar fi sa facem un club al ciocolatosilor anonimi atunci eu as fi acela cel mai greu de convins si"vindecat"!



ce spuneti despre aceste minunate cupcakes? pline, cu varf chiar, de ciocolata fina, cremoasa si negricioasa? Recunosc cu mana pe mixer ca au disparut imediat dupa sedinta foto! Cine le-a rapit? nici acum nu stiu sigur :)

Inainte sa treci la treaba pune de-un ceai caci meriti tot rasfatul din lume!
Iata reteta pentru cupcakes: reteta de baza
Pentru crema e simplu de tot: 1 parte ciocolata neagra / 1 parte smantana dulce pentru frisca

Tine minte ca ceea ce face diferenta intre o crema fina, matasoasa, ca cea de pe cupcake-urile mele, este calitatea superioara a ingredientelor si atentia la temperatura la care este temperata ciocolata!
Nu peste mult timp voi face un tutorial pentru toti cei carora li pare greu! Doar sa ma anuntati ca sunt doritori ;)


chocolate, love & cupcakes
Emily

Categories: , ,
Print Friendly and PDF

12 Responses so far.

  1. Anonim says:

    si eu sunt maaare fan ciocolata si Emily ;) astept cu nerabdare tutorialul. Superbe cupcakes-urile!!! Anca

  2. Anonim says:

    Arata nemaipomenit de bine , si da dorim sa ne inveti si pe noi sa facem asa crema fina si matasoasa credca e un deliciu !

  3. Daca sunt super ciocolatoase atunci vin si eu repede la o portie, doar sunt chocolate addicted! Pupici

  4. ama says:

    oh, Doamne, ca ma ombolnavesc cand vad ce bine arata! :) si eu sunt fan ciocolata, fac mai rar prajituri, dar cand fac nu fac economie de ciocolata :))

  5. Gabriela says:

    Mmm, foarte bune! Și mie îmi place ciocolata cu muuultă cacao!

  6. O parte cioco... o parte smantana.. adica acelasi gramaj? Multumesc! :) Si nu ar fi deloc rau un tutorial... :D

  7. Emily says:

    heeei, ma bucur ca nu sunt singura in club :)
    mii de imbratisari!


    @Goergyana, draga mea, 1 la 1 inseamna ca folosim aceeasi unitate de masura, de exemplu o cana de lapte cu o cana de orez sau, in cazul nostru 100g cioco cu 100g frisca!
    Mare atentie la calitea ingredentelor! pentru o crema fina si matasoasa este esential ca ambele sa fie de cea mai bna calitate!

    O sa vin si cu tutoriale ;)sper ca mai curand! Te pup!

  8. Iti multumesc frumos pentru raspuns! :* ♡♡♡

  9. Emily says:

    hai ca te-am si botezat ;) Sunt datoare cu o ciocolatoasa!

  10. Nu ar fi rea una facuta de tine! Yummy!!! ♥♥♥

  11. ☆☆☆ Oricum zilele astea o sa incerc sa le fac! Daca imi ies uploadez o poza cu ele! :D ☆☆☆

  12. Emily says:

    :) Spor si te astept cu vesti!

Leave a Reply


Nota: comentariile anonime, rautacioase si agresive vor fi intotdeauna moderate, dar nu intotdeauna vor fi si publicate ;)